Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Stark og Dansk Retursystem sætter strøm til de store lastbiler

Byggemarkedet Stark har klaret de første udfordinger med opladning og udvider sin bestand af el-lastbiler. El-lastbiler er på vej flere steder, men omkostningerne presser omstillingen.

Byggecentreret Stark sætter endnu en el-lastbil på vejene i en omstilling rettet mod at reducere CO2 aftryk i hele værdikæden. Foto: Stark.

Sidste år måtte bilerne bane vejen for Danmarks første kranbil med 100 procent strøm. Nu er der flere el-lastbiler på vej til den el-fræsende flåde med emissionsfri levering som klimapondus og grøn samvittighed i leveringskæden - og dermed i EU's kommende karakterbog.

Det oplyser Stark, som stod bag den første af slagsen. Efter et år med løste ladeudfordringer, efterspørgsel fra bygherrer og klimagevinster i værdikæden udvider Stark nu bestanden med først en og på sigt endnu flere eldrevne lastbiler.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: