Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

SEGES-topchef vil levere viden om bæredygtighed med både armslængde og armkrog 

Uafhængighed, et stærkt fagligt miljø, en god virksomhedskultur og muligheden for at levere viden, der kan understøtte landbrugets grønne omstilling var afgørende for, at Tom Heron takkede ja til topposten i SEGES Innovation.

Efter næsten 30 år i rådgiverbranchen, er det innovation og grøn omstilling af landbruget, som står centralt i Tom Herons arbejdsliv. PR-foto: SEGES Innovation.

Muligheden for at gøre en forskel på helt centrale områder i den grønne omstilling, både for planeten og den enkelte landmand, stod øverst på Tom Herons liste over grunde til at takke ja til jobbet som adm. direktør i SEGES Innovation.

Efter 30 år med en enkelt afstikker på godt fire år som teknikdirektør i Horsens Kommune, sagde han farvel til ingeniørfirmaet Niras, hvor han siden begyndelsen af 90’erne har taget turen fra nyuddannet fagspecialist til direktør. De seneste syv år som en af drivkræfterne i arbejdet med bæredygtighed.

Med en baggrund som geolog har han især arbejdet med miljø, energi og vandområdet. Da sommerferien var slut, blev det skiftet ud med fødevareproduktion i SEGES Innovation, som med Tom Heron ved roret er lagt fra land efter store forandringer i organisationen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: