Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Samarbejde med RUC skal give MAN Energy Solutions viden om bæredygtighed og digitalisering

Samarbejdet med universitetet skal tiltrække talenter og hjælpe virksomheden på vej til klimaneutralitet for både produkter, faciliteter og drift.

Globalt er der 14.000 medarbejdere i MAN Energy Solutions. Et af forretningsområderne er grøn brint. Selskabet var med i en fælleserklæring, der kom ud på COP 27. Pressefoto: MAN Energy Solutions.

Bedre transportmuligheder, studier af tilhørsforhold under hybridarbejde og tiltrækning af talenter. Det er noget af idégrundlaget for et nyt samarbejde mellem Roskilde Universitet og motorproducenten MAN Energy Solutions.

MAN Energy Solutions er førende inden for udvikling af grøn motorteknologi til den internationale maritime industri, og virksomheden har planer om at flytte koncernens tre hovedkontorer øst for Storebælt til Roskilde og bygge nyt hovedsæde ved Trekroner.

Det nye hovedsæde ventes at stå klart i løbet af fem år, men flytningen skal ske gradvist.

Partnerskabsaftalen er indgået af Hanne Leth Andersen, rektor for Roskilde Universitet, og Bjarne Foldager, landechef for MAN Energy Solutions.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: