Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Rambøll vil halvere byggeriets klimabelastning med mere træ og krav om miljøvaredeklarationer

Nu tager Rambøll de danske krav til livscyklusvurderinger og mere klimavenligt byggeri med sig, når man bygger i udlandet. Globalt bygger Rambøll hvert år en by på Aalborgs størrelse, og 80 pct. sker i udlandet.

Kaj 16 i Gøteborg fik nedsat klimabelastningen fra byggematerialerne med 30 pct. ved at bruge træ i stedet for beton. PR-foto.

Rambølls byggefolk tager de relativt skrappe danske klimakrav til nybyggerier med ud i verden, og det kan give store klimaforbedringer.

Med en omsætning på mere end 3,5 mia. kr. designer Rambøll hvert år bygninger med i alt 10 millioner kvadratmeter, svarende til en by på størrelse med Aalborg. Frem til 2030 vil Rambøll halvere den klimabelastning, som stammer fra byggematerialerne, det vil give en reduktion i CO2-emissionerne på 2,5 mio tons.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading