Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Ny alliance skal styrke virksomheders arbejde med biodiversitet

Lyttebøfferne er slået ud i det såkaldte “Biodiversitetspartnerskab”. Miljøministeriet, organisationer og forskere skal det næste år samle anbefalinger til danske virksomheder indsatser for at beskytte verdens natur.

Miljøministeren danner sammen med centrale erhvervsaktører et nyt partnerskab, der skal hjælpe danske virksomheder i deres frivillige indsatser for at beskytte verdens natur. Foto: iStock/ peshkov.

I weekenden marcherede danskere gennem gaderne for biodiversiteten, mens længe har forskere sendt krisebreve til verdens ministre og senest har mødtes til topmøde i Montreal. Nødråbene om biodiversitetskrisen har hobet sig op længe - også i det danske erhvervsliv.

Virksomheder har derfor prikket til regeringen og stemt i koret for mere viden og rammer til at arbejde med biodiversitet ude i erhvervslivet. Det budskab har nu ramt ministerkontoret.

Derfor danner miljøminister Magnus Heunicke (S) nu sammen med centrale erhvervsaktører et nyt partnerskab, oplyser ministeriet. Det såkaldte "Biodiversitetspartnerskab" skal hjælpe danske virksomheder i deres frivillige indsatser for at beskytte verdens natur.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: