Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Natur- og videnskabsfestival inviterer til fødevaredebat, klimakamp og nyt prisshow

Festivalen Bloom præsenterer fuldt program med fri adgang til natur, videnskab, musik og festivalstemning i Søndermarken. Slutteligt kåres den første vinder af SoMe Science Award.

Bloom giver fri entre til en tredages festival i København, der blander natur, videnskab og kultur. Foto: Malthe Ivarsson/ Bloom.

Natur og videnskab er for de mange. Det er afsættet for den naturvidenskabelige festival Bloom, som hylder de største stjerner fra forskningens verden og trækker paralleller på tværs af krøllede hjerner, kreative påfund, discipliner og ståsteder.

Fra den 26. til den 27. maj slår festivalen rødder i Søndermarken, hvor topforskere deler ud af viden og nye perspektiver på universet, jorden og os selv. Den røde tråd er bæredygtighed både i eksistentiel, kulturel og naturvidenskabelig forstand.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: