Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

CPH:DOX sætter klima, kunstig intelligens og robotteknologi på lærredet

CPH:DOX fejrer 20 års jubilæum, der byder på et særligt stort Science-program, der også byder på flere film om bæredygtighed. Livechef og programlægger giver en guide til hvad man kan se.

Livechef og programlægger på CPH:DOX Marie Erbs Ørbæk guider til dokumentarfestivalens science-program.

Videnskaben og teknologien er nået langt og bærer på en bæredygtig bevidsthed om planetens fremtid - også i det dokumentariske univers til årets CPH:DOX.

Lærredet byder på unikke indblik i blandt andet øko-aktivisten som startede tøjmærket North Face og brugte alle sine penge på at redde Chiles vilde dyreliv, mens andre instruktører afslører uhyggelige planer om at industrialisere planetens sidste uberørte miljø. Også er der sideløbende cyborgs og plastikkrisen, som udfordrer verdenshavende med 500 gange flere plastikpartikler, end der er stjerner i vores galakse.

Der er fokus på det hele ved årets Copenhagen International Documentary Festival, CPH:DOX. Dokumentarfestivalen fejrer både 20 års jubilæum og fjerde år med et helt særligt videnskabsprogram - CPH:SCIENCE.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: