Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Lingerikæden Wunderwear stopper også salget af Copenhagen Cartel

GREENWASHING. Kæden vil se dokumentation for markedsføringspåstande. Copenhagen Cartel har i mail til forhandlere indrømmet, at deres produkter ikke er baseret på gamle fiskenet fra havet.

Nu har også lingerikæden Wunderwear indtil videre stoppet forhandlingen af Copenhagen Cartels produkter. Produkterne på billedet er ikke fra Copenhagen Cartel. PR-foto: Wunderwear.

Nu ligger lingerikæden Wunderwear sig i slipstrømmen af stormagasinet Magasin og har indtil videre stoppet salget af badetøj og sportstøj fra virksomheden Copenhagen Cartel.

Det sker efter, at vi her på Sustain Report har beskrevet, at Copenhagens Cartels produkter ikke, som virksomheden har hævdet, er fremstillet af fiskenet samlet op fra havet. De såkaldte ghost net udgør kun under en promille af materialet, som Copenhagen Cartel får fra den globale producent Aquafil.

-Vi har taget produkter af vores webshop og bedt vores frachisetagere om at stoppe salget af Copenhagen Cartels produkter. Vi afventer, at Copenhagen Cartel kan levere dokumentation for det, de har sagt om produkterne i deres markedsføring, siger kædedirektør Susanne Ipsen fra Wunderwear.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: