Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Lind & Risør-direktør: Vi har ikke ansvar for kundernes valg

GREENWASHING. Parcelhusfirmaets direktør vil blot tilbyde ‘bæredygtige elementer’. Og han mener ikke, at hans virksomhed skal tage ansvar for klimabelastningen ved de større og større parcelhuse.

De store parcelhuse er på mange måder et af de største problemer, når man taler bæredygtigt byggeri. Billedet er ikke fra et Lind & Risør-byggeri. Foto: iStock/Jean-philippe WALLET

Selv om hans virksomhed har reklameret med bæredygtigt og klimavenligt byggeri, mener Lind & Risørs adm. direktør Jan S. Hansen ikke, at hans virksomhed har et moralsk ansvar for at oplyse kunderne om, at et mindre hus er langt mere bæredygtigt.

Så længe der ikke er politiske krav, vil han lade det være op til kunderne at bygge stort. Han afviser samtidig de tal, der ligger bag ‘Reduction Roadmap’, som peger på, at klimabelastningen skal reduceres til omkring en tyvendedel af det nuværende gennemsnit.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading