Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Kvinderne sidder tungt på bestyrelsernes A-hold

Diversitet er et nøgleord, hvis man skal have en virksomhedsbestyrelse, der skaber værdi. Og man skal huske, at diversitet også kan være divers.

Diversitet - også kønsmæssigt - er afgørende for hvilken værdi, en bestyrelse tilfører. Foto: Istock/insta_photos

Flere kvinder og færre familiemedlemmer. Sådan lyder et par at de vigtigste stikord til at få sammensat en stærk virksomhedsbestyrelse, som skaber værdi for virksomheden. 

Opskriften kommer fra Michael Staal. Han er selv erfaren professionelt bestyrelsesmedlem og en af forfatterne af Bestyrelsesrapporten 2022. Rapporten er udarbejdet af BoardPartner, et netværk af erfarne professionelle bestyrelsesmedlemmer. Den er baseret på svar fra 1455 bestyrelsesmedlemmer, der repræsenterer et bredt spænd af virksomheder.

- Det er fjerde gang, vi har udarbejdet bestyrelsesrapporten. Det er meget tydeligt, at der er et A-hold og et B-hold af bestyrelser, og A-holdet skaber i langt højere grad værdi for deres virksomheder, siger han.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: