Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Københavns kanaler udstiller byggeriets mangler – og potentiale

IDA åbnede Forskningens Døgn i de københavnske kanaler, der blev til en rundtur i byggeriets udvikling – og manglende bro til omstillingsparat praksis og klimakrav i hele landet.

Forskningens Døgn sætter i år fokus på forskning i grøn omstilling. Byggeriet har her en stor belastning og potentiale. Foto: Ghita Nidam Møller.

Kanalerne i København er en forrygende rundtur i arkitekturudvikling - og i bæredygtige brister. Skuespillerhuset, Operaen og senest betontoppene i Papirøens nye urbane boligbyggeri på Christiansholm står i kontrast til hovedstadens irrede kobber spir og gamle produktionshallers sprossede vinduer.

Det er byens naturlige scene, der udspiller byggeriets udvikling, brydninger og bæredygtige kontraster. Dén rundfart tog vi med på, da IDA åbnede for Forskningens Døgn. En naturvidenskabelig festival, der fra den 21.-28. april i år tager fat på forskning i den grønne omstilling.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: