Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Investorløve fra DR-program er serie-greenwasher

GREENWASHING: Christian Arnstedt fra tv-programmet Løvens Hule har investeret i adskillige virksomheder med greenwashing eller direkte miljøskadelige produkter.

Christian Arnstedt har flere investeringer fra Løvens Hule, hvor virksomhederne har greenwashet eller solgt miljøskadelige produkter. PR-foto: DR/Per Arnesen

Der var en, der var to, der var tre, der var fire.

Tæl selv videre. Historien om greenwashing og Christian Arnstedt, der er en af de fem investorløver fra tv-programmet Løvens Hule, minder på mange måder om sangen om de ti små cyklister, som kommer så grueligt galt afsted i trafikken.

Christian Arnstedt og hans virksomhed Blazar Capital har investeret i en lang række firmaer, som bedriver greenwashing. Og Blazar Capital understøtter selv aktivt greenwashing på virksomhedens hjemmeside på en måde, så investor-løven gør sig fortjent til betegnelsen serie-greenwasher.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading