Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Ingeniørtalenter er alle grønne

Foreningen af Rådgivende Ingeniører uddeler igen i år prisen som årets unge rådgiver. Alle finalekandidater er indstillet på basis af grønne projekter.

Henrik Garver er direktør i Foreningen for Rådgivende Ingeniører. Foto: FRI

Når Foreningen af Rådgivende Ingeniører (FRI) i begyndelsen af marts kårer årets unge rådgiver, er én ting sikkert: Det bliver en ung medarbejder, der har arbejdet med klima og bæredygtighed.

- De indstillede projekter viser bredden i de opgaver, som branchens virksomheder arbejder med. Komplicerede byggeprojekter med ekstremt høje kvalitetskrav. Gennemtænkte infrastrukturløsninger, hvor der er allermest brug for dem; udvikling af systemer til at sætte konkrete tal på bæredygtighed og avancerede tekniske løsninger til brug i anlægget af fremtidens energi. Niveauet er tårnhøjt, og det er fem virkelige talenter, der kandiderer til prisen i år, siger FRI’s direktør, Henrik Garver.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: