Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Industrimastodonter og videnstrio indgår nyt partnerskab i kampen mod plastspild

Det nye partnerskab Cirkulær Industriplast (CIP) samler industriens virksomheder og videnspartnere om for at skabe en ny platform for plastgenanvendelse og øge genanvendelsen af industriplast med 20 procent inden 2025.

Der er masser af plastikaffald. Og stort behov for genbrug og genanvendelse. Foto: iStock/Kemter

Plastikemballage omgiver alt fra medicalprodukter til fødevarer i industribranchen. Frem for at blive genanvendt bliver plastikken brændt eller deponeret som rent affaldsprodukt – eller rettere et unødigt spildprodukt.

Nu træder en række af Danmarks største virksomheder og tre videnspartnere til for at sætte en stopper for spildet. De har slået pjalterne sammen i det nye partnerskabsprojekt ’Cirkulær Industriplast (CIP)’ med to hovedambitioner: At øge genanvendelsen af plast med mindst 20 procent inden 2025 og skabe en ny platform for plastgenanvendelse.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: