Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Hostel halverer klimaaftryk

Tre ud af fire gæster på vandrehjem lægger vægt på bæredygtighedstiltag. Mens a&o Hostels har halveret klimaaftrykket, sparer Danhostel på papiret.

a&o hostels har blandt andet investeret i LED-belysning, som skal hjælpe dem med at nedsætte det samlede energiforbrug. Foto: PR/a&o hostels.

Når landets hostels konkurrerer om at tiltrække gæster, er det ikke alene god mad, rare senge og beliggenhed, de skal være opmærksomme på. Fokus på miljø og klima er blevet et nyt konkurrenceparameter, hvor hostels prøver at lægge sig i spidsen for de miljøbevidste gæster. Et par af de helt store spillere, a&o Hostels og Danhostel, har begge sat nye initiativer i søen, der skal bidrage til at nedbringe deres co2-udslip. 

Og det vækker formentlig begejstring blandt globetrottere og lokalt rejsende. En undersøgelse fra Green Key Global viser nemlig, at 73% af rejsende er mere tilbøjelige til at vælge en overnatning, hvis stedet har implementeret bæredygtige tiltag.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: