Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Her er de juridiske kamppladser for bæredygtighed

JURIDISKE KAMPPLADSER. Denne temaserie følger med advokathuset Lundgrens de juridiske kampladser i arbejdet med bæredygtighed. Datasikring er første step.

Advokathuset Lundgrens peger på tre afgørende juridiske kamppladser hvad angår bæredygtighed: Datasikring, certificering og claims. Partnertrioen Nina Ringen (t.v), Ann Frølund Winther (m) og Stine Bernt Stryhn (t.h.) guider. Foto: Lundgrens.

Bæredygtighed bliver hurtigt et misbrugt floskelbegreb i virksomheders virke. Men det er ikke kun hult og abstrakt, det er direkte vildledende og ulovligt, når begrebet bliver misbrugt.

Derfor er greenwashing også efterhånden et integreret begreb, når man arbejder med den bæredygtige agenda. En agenda som efterhånden er blevet en juridisk jungle.

Vi kridter derfor i denne temaserie banen op for de juridiske kamppladser på det bæredygtige område. Med os er advokathuset Lundgrens, som i takt med at flere og flere virksomheder efterspørger rådgivning på området, følger både dansk og EU-lovgivning tæt.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: