Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Grundfos vinder pris for net zero plan 

Grundfos modtager klimapåvirkningspris for deres arbejde med at reducere CO2-udledningen til dette års Sustainability Awards.

Grundfos, Salling Group og Nykredit var finalister til prisen Climate Impact Award, som blev uddelt på baggrund af bl.a. mål, ambitioner og dokumenterede resultater. Foto: Grundfos.

For tredje år i træk blev de største danske rollemodeller inden for bæredygtighed hyldet af Dansk Erhverv og EY. Børssalen i København dannede rammerne for arrangementet, hvor Grundfos løb med den såkaldte ‘Climate Impact Award’. 

Climate Impact prisen hylder virksomheder, der udmærker sig med en stærk og strategisk forankret tilgang til miljø- og klimaindsatsen, som spænder over hele virksomhedens værdikæde. I år var det Grundfos, der fik anerkendt sit arbejde af en uafhængig jury, som bestod af otte markante profiler fra dansk erhvervsliv. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: