Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Goodwings: Vi tilbyder det bedst tilgængelige

GREENWASHING. Der ingen kontrol med hotellerne, og klimakreditterne kan sikkert også kritiseres, erkender Goodwings’ CEO, Christian Møller-Holst. Han mener bæredygtighed skal ses som en rejse i stedet for noget absolut, og derfor kan man godt tale om bæredygtige rejser.

Der er ingen kontrol med hotellernes klima, miljø eller arbejdstagerforhold, når Goodwings sender deres kunder ud på det de kalder bæredygtige rejser. Foto:iStock/Mike_Kiev

Der er ingen kontrol med hverken klima, miljø eller social bæredygtighed på de hoteller, som hotelportalen Goodwings udbyder. Når det gælder Goodwings forretningsmodel, hvor man beregner klimaaftryk og kompenserer med klimakreditter, erkender virksomhedens CEO, Christian Møller-Holst, at der kan være problemer hos den udbyder af certificeringsordninger, som Goodwings benytter.

Alligevel mener han ikke, at Goodwings gør sig skyldig i greenwashing med selskabets  bastante markedsføring af ‘bæredygtige’ og ‘Net-Zero rejser’. For Goodwings tilbyder den bedst tilgængelige standard, og hjælper sine kunder til at blive mere bæredygtige, argumenterer han.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: