Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Goodwings’ påstand om hoteller bliver underkendt af formandens kolleger

GREENWASHING. I modsætning til Goodwings-direktør, peger partnere i bestyrelsesformandens eget advokatfirma på Green Key som et oplagt valg, hvis man vil sove og spise mere bæredygtigt.

Se efter Green Key-mærket, hvis du vil have en høj standard for bæredygtighed. Sådan lyder rådet fra to hollandske ansatte i advokatfirmaet Bird&Bird. I Danmark er Bird&Bird-partner Morten Rosenmejer bestyrelsesformand for Goodwings, der ikke mener, at der er certificeringsordninger, som er stærke nok. Foto: iStock/alvarez

I det internationale advokatfirma Bird&Bird synger partnerne tilsyneladende ikke med samme næb.

I Holland anbefaler én partner hoteller og restauranter at bruge Green Key-mærket til at vise, at her er tale om virksomheder med et stærkt engagement i miljø og bæredygtighed.

I Danmark, som endda er ophavslandet bag Green Key, sidder en anden Bird&Bird-partner som bestyrelsesformand i hotelportalen Goodwings. Her er holdningen, at der ikke findes brugbare certificeringsordninger, der kan vise hvilke hoteller, der i særlig grad arbejder med miljø og bæredygtighed.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: