Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Godkendelser på plads – jysk campus skal sikre planter og dyrs rolle i den grønne omstilling

Aarhus Universitets campus i Viborg Foulum har fået godkendt uddannelserne dyrevidenskab, Plante- og fødevarevidenskab og Veterinærmedicin. Uddannelserne følger Foulums mission om at indtænke bæredygtighed i alt fra drift til uddannelsernes praksis.

Aarhus Universitets forskningscenter i Foulum i Viborg bliver hjemsted for nye uddannelser i dyr, fødevare- og plantevidenskab med bæredygtigt fokus. Foto: AU Foto.

Plantebaseret protein til mad, grøn bioraffinering, nye fødevareteknologier og produktion af biogas. Teori og praksis om vores dyr og planter kan få en afgørende rolle for, hvilken slags samfund vi vil leve i - og der er er masser af grønt potentiale.

Nu er de formelle godkendelser på plads til at samle forskning og uddannelse i netop dyre- og planterigets potentiale og forvaltning i Viborg fra sommeren 2024.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: