Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Forskere og industri stod i kø for at bane vejen for plantebaserede fødevarer

Der var mere end fuldt hus og venteliste til KU’s Foodday. Temaet var plantebaserede fødevarer, der satte fokus på smag, vaner og GMO-nødvendighed for at bekæmpe klima- og fødevarekrise.

Plantebaserede fødevarer kan blive en gamechanger for vores klima, miljø og sundhed. Det blev diskuteret til KU's Foodday. Foto: Ghita Nidam Møller.

Forskere, kommunale ledere, studerende og virksomheder stod tæt som kvæg for at snakke om alt andet end de malkende kreaturer, da Københavns Universitet og Food & Bio Cluster kaldte til FoodDay på KU's science fakultet. Årets tema var nutidens og fremtidens helt store påberåbte "game changer" for klima, sundhed og social retfærdighed: Plantebaserede fødevarer.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: