Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Fokus på værdikæder er gået fra niche til norm

Dansk Initiativ for Etisk Handel skifter navn til Etisk Handel Danmark. Organisationen vil bistå virksomheder med at gøre Due Diligence mere håndgribeligt og konkret.

Der kommer større fokus på leverandørkæder. Etisk Handel Danmark vil hjælpe virksomhederne med at gøre Due Diligence mere håndgribeligt. Foto: iStock/Prostock-Studio

Efter omkring 15 år er det slut med Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH), men absolut ikke med arbejdet for at sikre ansvarlig handel. Organisationen DIEH, som blev stiftet i 2008 har nået konfirmationsalderen. Nu træder man ind i de voksne rækker og bliver en etableret organisation med navnet Etisk Handel Danmark.

Det er ikke kun organisationen, som er blevet voksen. På mange måder er tilgangen til etisk handel også blevet modnet siden 2008, argumenterer organisationens direktør Nanna Callisen Bang.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: