Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Flere virksomheder vil bo grønt

Med pensionsselskaberne som fortrop lægger et stigende antal investorer og virksomheder vægt på bæredygtighed og ESG på markedet for kontorejendomme.

Bæredygtighed og ESG-faktorer spiller en stigende rolle for både investorer og de virksomheder, som skal leje erhvervslokaler. Foto:iStock/Medvedkov

Både investorer og virksomheder, der lejer lokaler, lægger i stigende omfang vægt på bæredygtighedskriterier. Det fremgår af en survey fra den danske erhvervsmæglerkæde EDC erhverv Poul Erik Bech. Konklusionen flugter med hovedtal fra det globale ejendomsfirma CBRE.

-Knap 6 ud af 10 er villige til at betale mere for en bæredygtig ejendom, hvis beliggenhed, stand og cash-flow er det samme. Det er en stigning på 12 procentpoint fra sidste års undersøgelse, hvor 46 procent var villige til at betale mere, fortæller Joseph Alberti, Head of Research, EDC Erhverv Poul Erik Bech.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: