Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Fem bud til at gøre verdensmål konkrete i transportbranchen

Når virksomhederne tager fat i verdensmålenes underliggende delmål og indikatorer, kan det omsættes til konkret handling. Deloittes bæredygtighedsspecialist giver fem bud på, hvor transportsektoren kan tage fat.

Transportvirksomheder kan bidrage til en række af verdensmålene. Foto: iStock/Marcus Millo

Transportsektoren rummer alle fra internationale giganter som Mærsk og DSV til et mylder af små og mellemstore virksomheder. Arbejdet med verdensmålene behøver ikke at være forbeholdt de store koncerner. Uanset virksomhedens størrelse kan transportvirksomheder med fordel se ned i verdensmålenes underliggende delmål og indikatorer. Det kan gøre arbejdet med bæredygtighed konkret, så både store, små og mellemstore virksomheder kan bidrage.

Også i transportsektoren bliver det i stigende grad forretningskritisk, at virksomhederne kan dokumentere deres indsats, pointerer Helena Barton, partner og European Climate & Sustainability-leder i Deloitte.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: