Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

ESG har stigende betydning for prisen ved opkøb og fusioner

Miljømæssig og social bæredygtighed er vigtige faktorer i en due diligence ved virksomhedshandler. Mangler der en strategi for bæredygtighed er det en oplagt risiko, fremhæver eksperter.

Som partner i Deloitte arbejder Majbritt Skov blandt andet med ESG, når man skal fastsætte værdien af virksomheder i fusioner og opkøb. Foto: Deloitte.

ESG spiller en stadig større rolle, når de professionelle konsulenter skal værdisætte virksomheder ved en fusion eller et opkøb.

- Det er efterhånden normen at foretage en vurdering af virksomhedens ESG-relaterede risici og muligheder som en integreret del af den due diligence, der gennemføres ved fusioner og opkøb, uanset branche, siger Majbritt Skov, partner og leder af Deloitte Economics, der blandt andet rådgiver om ESG i relation til fusioner og opkøb.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: