Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Erfaren lobbyist har taget turen fra spin til vind

Med Charlotte B. Jepsen har CIP Fonden fået en diskret og rutineret leder, der med netværket i orden har leveret resultater.

Charlotte B. Jepsen har været spindoktor i Venstre og lobbyist for revisionsbranchen. Nu skal hun stå i spidsen for CIP Fondens projekter, der skal skabe bæredygtighed og styrke eksport. Foto: Carsten Snejbjerg.

Det er en lobbyist fra øverste hylde, som et sat i spidsen for CIP Fonden. Charlotte B. Jepsen har som sekretariatsleder og spindoktor været en central kuglestøber i Venstre - i en periode, hvor mandater og meningsmålinger var mere muntre for partier end de seneste år.

Hun har styret og udviklet revisorernes brancheorganisation med sikker hånd i godt 13 år. Og nu skal hun stå i spidsen for CIP Fonden, hvor hun skal trække på sit påvirknings-håndværk. Hun beskrives som et politisk dyr, der kombinerer energi og fokus på målet med arbejdsomhed og et bredt netværk.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: