Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

De unge grønne forandringsagenters netværk er ved at blive voksent

Sustainable Change Makers er på fire år gået fra en idé om et ungt bæredygtighedsnetværk til at blive magnet for ildsjæle og bæredygtighedsprofessionelle.

Netværk for unge bæredygtighedsprofessionelle Sustainable Change Makers skåler på vokseværk og visioner. Foto: Lasse Alfastsen.

Den bæredygtige forandring går for langsomt. Der skal nye tanker til - innovative unge kræfter med mod på mere. Det er afsættet for "Sustainable Change Makers".

I 2019 var Lasse Alfastsen idémageren og én af tre medstiftere bag netværket "Sustainable Change Makers", der samler bæredygtighedsprofessionelle i alderen 25-35 år på tværs af kompetencer, interesser og brancher.

Ambitionen var dengang og i dag at bidrage til at bryde med fastgroede tanke- og handlemønstre, så virksomheder og organisationer vil tage klima- og bæredygtighedskrisen seriøst og for alvor handle på verdensmålene.

Nu er året 2023, og netværket er gået fra initiativtagerens overordnede tanker og medstifterne, Mie Skjødt, Varan Pathmanathan og Lasse Alfastsens indledende kaffemøder til et netværk med over 150 såkaldte Change Makers og mere end 5.000 eventdeltagere og to større finansierede partnerskabsprojekter med Københavns Kommune og Tuborgfondet.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: