Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

De nøgne damer ryger ud, og diversiteten bliver lukket ind

Dansk Industri åbnede sit glasbur til konferencen Diversity Day. Virksomheder delte strategier, mens erhvervslivets deltagere delte oplevelser på tværs.

Dansk Industri satte rammerne til både Diversity Day og Danish Diversity Award. Det triltræk også talere og deltagere fra partneren Henley Business School. Foto: DI.

Læn dig frem, løft brynene og stik snuden frem. Hold øjenkontakten. Træd ind i den andens space med positiv indstilling. Alle blikke er løftet fra skærme og fremmedes øjne møder i stedet hinanden i Industrien Hus. Lidt uden for den ellers etablerede distance og komfortzone.

Erhvervslivets ledere, konsulenter og iværksættere står samlet på kryds og tværs til konferencen Diversisty Day, som er en dag i inklusionen og diversitetens tegn - eller populært sagt for at fremme D&Y.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: