Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Danskerne demonstrerer for biodiversiteten

Den 3. juni afholdes Danmarks første Folkets Biodiversitetsmarch. Tusindvis af borgere samles for at kræve politisk handling og en ny biodiversitetslov, som skal sikre 30 procent beskyttet natur i 2030.

Folkets Biodiversitetsmarch finder sted lørdag den 3. juni. Her er vi til klimamarch i Oslo. Foto: iStock/rrodrickbeiler

Lørdag d. 3. juni afholdes Folkets Biodiversitetsmarch med start og afslutning på Christiansborg Slotsplads.

Folket går på gaden for at vise, at politikerne står til ansvar for at føre en politik der sikrer, at Danmark når FN-målsætningen om 30 procent beskyttet natur i 2023.

Derfor kræver man en biodiversitetslov, som skal være med til at sikre dette.

Danmark er enormt bagud med blot 2,3 procent beskyttet natur og det er derfor vigtigt at lægge pres på politikerne. Medarrangør Johannes Sartou udtaler:

- Det er vigtigt at vi går på gaden for at vise politikerne, at der er folkelig opbakning til meget mere beskyttet natur, og for at vise at vi vil have handling nu og her.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: