Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Danske virksomheder mangler diversitet i deres online markedsføring

Det danske AI-konsulenthus MediaCatch har kørt et diversitetstjek af danske virksomheder online tilstedeværelse. Det online liv afslører branchers udfordringer og forretningsmuligheder.

MediaCatch, et dansk AI konsulenthus, har netop udgivet en omfattende analyse af dansk virksomhedskommunikation og markedsføring på sociale medier og hjemmesider. Foto: iStock/ PeopleImages.

Det halter gevaldig med ligestilling og diversitet i danske virksomheder - også i den digitale kommunikation.

Ny AI-baseret analyse med input fra 190.000 indholdssider og opslag viser en overrepræsentation af ældre mænd på virksomhedernes websider og sociale medier. De forbrugerrettede virksomheder er dog bedre end B2B-virksomheder til at kommunikere med diversitet.

Det er det danske AI-konsulenthus MediaCatch, som har åbnet et vindue til danske virksomheders online liv for at give dem et diversitetstjek.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: