Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Dansk Erhverv og hotelkæder dropper samarbejdet med kritiseret Climate Award

Efter oplysninger om, at klimascore,coms samarbejde med DTU og Concito var af uformel karakter, forlader Dansk Erhverv og hotelkæderne Comwell og Scandic samarbejdet.

Hotelkæden Scandic dropper nu deltagelsen i Climate Award på baggrund af kritikken af klimascore.com. Foto: iStock/sfe-co2

Hvis man bruger begrebet at lægge sig ned, når organisationer og virksomheder erkender fejl, så er der nærmest tale om, at samarbejdspartnerne bag Climate Award for hoteller, som virksomheden klimascore.com står bag, ligger i en bunke på gulvet.

Efter lidt betænkningstid har både Dansk Erhverv og hotelkæderne Comwell og Scandic trukket sig fra samarbejdet og deltagelsen i Climate Award. Og på baggrund af kritikken om at klimascore.com er et selvbestaltet og ugennemsigtigt værktøj, vil virksomheden nu arbejde med at få en tredjeparts verificering. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: