Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Danmark er SBTi-duks

Danmark ligger i den globale elite, når man måler på antallet af virksomheder, som gennem Science Based Targets Initiative har sat mål for CO-reduktioner. De største børsnoterede er helt i front.

187 danske selskaber har gennem SBTi forpligtet sig til at nedbringe deres klimaudledning. Illustration: iStock/Francesco Scatena

På under to år er antallet af danske virksomheder, som har tilsluttet sig Science Based Targets Initiative, SBTi, blevet firedoblet.

Mens der ved udgangen af 2021 var 46 danske virksomheder, som arbejdede med SBTi, var der ved udgangen af september 2023 hele 187 virksomheder, som har forpligtet sig til at reducere deres klimaudledninger med det, der kan betragtes som deres fair andel for at vi kan nå Paris-aftalens målsætninger om at begrænse temperaturstigningerne til 1,5-2 grader.

Det viser en ny status-rapport, som Global Compact Network Denmark har udarbejdet op til COP 28.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: