Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Danfoss slutter sig til internationale giganter i fondsnetværk for cirkulær økonomi

Danfoss bliver nyt medlem Ellen MacArthur Foundations. Medlemskabet skal understøtte fondens cirkulære mission og koncernens egen nye strategi, hvor cirkularitet indgår alle forretningssegmenter.

Direktør for kommunikation & bæredygtighed i Danfoss, Martin Rossen, ser frem til at udvikle og bidrage til en global cirkulær økonomi som nyt medlem af Ellen MacArthur Foundation. Foto: Danfoss.

En ting er nye mere bæredygtige teknologier, som vi kan sætte vores ivrige, måske lettere naive, lid til kan afhjælpe planetens jammerskrig, der bliver udløst af mange års væksteventyr og belastende vaner.

Men teknologi kan ikke stå alene, når vi skal redde verden. Løsningen er ikke kun måden, vi producerer og anvender energi. Det er også i den måde, vi bruger materialer på. Alt vi bruger har en begrænset forsyning, fra de ædle metaller i vores computere og telefoner til sandet i cementen, der bruges til at bygge bygninger.

Cirkulær økonomi er en vej at gå, der tager højde for, hvordan vi rykker rundt med brikkerne og former fremtiden. Den vej har Danfoss nu valgt at gå som nyt medlem af Ellen MacArthur Foundation.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: