Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Copenhagen Capacity scorer langt over mål for grønne virksomheder

En ny strategi med fokus på bæredygtighed medvirkede til rekord i nye arbejdspladser. Nu har den erhvervsdrivende fond meldt sig ind i Global Compact .

Adm. direktør Asbjørn Overgaard peger på den nye strategi med bæredygtighed i centrum, som en afgørende forklaring på, at Copenhagen Capacity har sat rekord i antallet af job i de virksomheder, man har trukket til hovedstadsområdet. PR-foto: Copenhagen Capacity.

Et enestående stærkt samarbejde mellem erhvervsliv og det offentlige er med til at sikre, at hovedstadsområdet de seneste par år er lykkedes med at tiltrække et stort antal virksomheder, som arbejder med grøn omstilling.

-Det gælder samarbejdet med universiteterne, men også med kommunerne. Når vi har virksomheder, som vil udvikle nye måder at bygge børnehaver mere bæredygtigt, så kan vi finde en kommune, der er klar til at være med i en test, lyder eksemplet fra Asbjørn Overgaard, adm. direktør i Copenhagen Capacity.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: