Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

”Business as usual” er død. Velkommen til teknologiens gennemgribende omstillinger

Akademiet for de Tekniske Videnskaber inviterede til Teknologisk Topmøde. Sustain Report var med, da førende frontpersoner var med til at vise vejen for at gøre Danmark til et foregangsland for hele verdens omstilling til fossilfrie, datadrevne og biobaserede teknologier.

ATV's Teknologiske Topmøde 2022 bød på paneldebat om fremtidens missioner med Anders Eldrup, Carsten Toft Boesen, Christian Motzfeldt og Katrine Krogh Andersen. Foto: Tom Jersø/ATV.

Klimakrisen kradser med tørker, hedebølger og oversvømmelse, mens fødevareområdet bliver udskældt, og den russiske energikrig raser.

-Business as usual er død og nu vi skal finde nye veje, erklærer Katrine Krogh Andersen, dekan, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet i konferencesalen i DGI Byen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: