Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

“Business angels” rykker ind på KU: Iværksætteri skal være nemt karrievalg

900 startups er født med hjælp fra Accelarace, som nu bliver en del af KU’s innovationscenter. Det skal skabe spinoffvirksomheder, patenter og tværfaglige partnerskaber, der også kan trække i mere bæredygtig retning.

Det nye innovationscenter KU Lighthouse på Københavns Universitets Nørre Campus er åbent for virksomheder, investorer og eksperter. Foto: KU.

Det er tid til at flette fingre med industrien. Forskere skal være iværksættere, og universitetet skal være deres rugekasse og match maker med erhvervslivet.

Derfor har Københavns Universitet slået hul på markante kulturændringer i sin nye innovationsstrategi og har netop landet en aftale med Accelerace, der er blandt Europas førende, når det kommer til at støtte startup-virksomheder baseret på dyb viden.

Med bæredygtighed som en kerneværdi i KU's innovationscenter Lighthouse, kan de kommende rul af forskningsbaserede nye spirer meget vel blive med grønt innovativt aftryk.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: