Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Brug ESG-rapportering til strategisk udvikling

Børsnoteret selskab er tyvstartet med CSRD allerede i årsrapporten for 2023. Bæredygtighedschef mener man skal bruge rapporteringen strategisk til at afdække risici og nye forretningsmuligheder.

Brug CSRD-rapporteringen som et strategisk afsæt, lyder opfordringen fra bæredygtighedschef Ask Illum Jessen fra North media, PR-foto.

I modsætning til mange andre, der mener noget om rapporteringskravene i CSRD, har bæredygtighedschef Ask Illum Jessen fra North Media erfaringer at have sine meninger i. Allerede i årsrapporten for 2023 har virksomheden fulgt de nye regler.

Og man fornemmer, at der bliver talt ud fra konkrete erfaringer, når han svarer på om CSRD er relevant information om klima- og bæredygtighed eller rent bureaukrati.

-Jeg er meget positivt indstillet over for CSRD’en. Der er ingen tvivl om, at det er et bureaukratisk monster, men det er også meget mere end det. På nogle områder bliver det meget finmasket, hvor det kan være svært at se værdien. På den positive side tæller det, at man som virksomhed bliver tvunget til at forklare det, man gør på en hel masse områder, og så begynder man at arbejde med det, siger Ask Illum Jessen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading