Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Blazar Capital bakker på løfter om bæredygtighed og et positivt aftryk på planeten

GREENWASHING. Efter afsløringer om greenwashing har investor-løven Christian Arnstedt slettet virksomhedens løfter om at skabe en bedre verden. Og det halter med ligestilling i hans selskab.

Dokumentation: Blazar Capital lovede at arbejde for et positivt impact på planeten, sidenhen er menupunktet slettet fra virksomhedens hjemmeside. Screendump fra tidligere udgave af hjemmesiden.

-Verdensmål fem har ikke ramt dem endnu, lyder Gitte Haars første ironiske kommentar, efter hun set på Blazar Capitals hjemmeside.

Med en fortid i Deloitte har hun arbejdet med bæredygtighed og ESG gennem tyve år. I dag driver hun sin egen virksomhed, Center for cirkulær økonomi.

Når man som Blazar Capital er flittig til at bruge de grønne slagord, stiller det krav. Også om fokus på verdensmål fem om ligestilling, mener hun. 

I Blazar Capital Executive Team er der seks mænd og nul kvinder. Man præsenterer 10 virksomheder, Blazar Capital har investeringer i. Alle ti virksomheder er repræsenteret ved mænd. Og i det syv-personer store advisory board er der seks mænd, mens Ulla Brockenhuus-Schack er eneste kvinde.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: