Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

ATP skyder millioner i solenergi-virksomheden Better Energy

Selskabet er gået fra rollen som developer til selv at drive solcelleparkerne. Det kræver kapital. Pipeline er ti gange så stor som den nuværende kapacitet.

Der er stigende efterspørgsel efter solenergi. Nu har ATP investeret tæt på en milliard kr. i Better Energy. Foto:iStock/35007

Med solcelleanlæg på 10 GW i pipeline, har energiselskabet Better Energy haft behov for ny kapital. Det har de nu fået. Pensionskassen ATP skyder et højt trecifret millionbeløb i Better Energy. Med investeringen ejer ATP godt 15 procent af Better Energy og vil fremadrettet have plads i selskabets bestyrelse.

-Den nødvendige, grønne omstilling og den europæiske frigørelse fra russisk gas kræver en væsentlig udvidelse af de vedvarende energikilder. Efterspørgslen stiger, og der er behov for at investere i grøn energi også på land, siger Mikkel Svenstrup, investeringsdirektør i ATP.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: