Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

ATP Ejendomme efterlyser fælles standard for ESG-data

Klima og ESG-data er ved at være lige så vigtige som finansielle nøgletal, men området er umodent, og der er behov for at branchen sammen udvikler en standard.

Klima og andre ESG-parametre er blevet centrale i ejendomsbranchen. Foto: iStock/t_kimura.

I takt med at ESG får stigende betydning i ejendomsbranchen, er der behov for at sektoren udvikler en fælles tilgang for at samle og dele data.

Derfor har ATP Ejendomme og og organisationen Proptech etableret Forum for Bygnings- og Ejendomsdata, som nu tæller selskaber som PFA, PensionDanmark, NREP, DEAS, Cobblestone, Heimstaden, Thylander, 1927 Estate og KA. Proptech samler en række aktører i ejendomsbranchen med fokus på teknologi.

ESG-chef i ATP Ejendomme Peter Hebin Bruun peger på, at de finansielle nøgletal kun leverer det halve billede. En lang række ESG-parametre skal med, når man skal vurdere, hvor godt en virksomhed er rustet til fremtiden.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: