Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

AP Pension har sat kurs mod net-zero i 2050

Pensionsselskabet vil skære mellem halvdelen og en tredjedel af klimabelastningen inden 2025. Samtidig styrke man de grønne investeringer.

AP Pension vil reducere klimabelastningen fra både ejendomme og investeringer i aktier og virksomhedsobligationer. PR-foto: AP Pension.

Klimaaftrykket fra investeringer i aktier og virksomhedsobligationer skal ned med 37 procent inden 2025. Ejendommene i et datterselskab skal mere end halvere CO2-udledningen i samme periode.

Sådan lyder de kortsigtede mål for pensionsselskabet AP Pension. Reduktionsmålene bliver målt ud fra udledningerne i 2019. Reduktionerne de kommende tre år er første skridt på vejen til en klimaneutral investeringsportefølje i 2050 - og her er der tale om, at net-zero faktisk er nul, i den forstand, at der ikke kan medregnes klimakreditter i regnestykket.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: