Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Amerikanske koncerner, kemi og energi topper sort liste over negative klimalobbyister

Virksomheder med en grøn facade lader deres organisationer om lobbyarbejdet mod strammere klima- og miljølovgivning. Ingen danske virksomheder er på listen. Business Europe med DI som medlem tager en global fjerdeplads på den sorte liste.

Ludwigshafen, Germany - 9 Oktober 2016: The image shows the production site of BASF, the largest chemical company in Ludwigshafen in Germany

Armene var oppe over hovedet i en del virksomheder, da det canadiske bæredygtighedsmedie Corporate Knights i midten af januar kårede de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden.

Det har formentlig givet færre delinger på intranet og social medier, da samme medie en uges tid senere viderebragte en mindre prestigiøs hitliste. Med den britiske tænketank InfluenceMap som kilde, fortalte mediet om, hvilke virksomheder og organisationer som har det største negative aftryk på klimapolitikken i verdens lande. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: