Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

7-Eleven vil nudge kunderne til sunde og ansvarlige valg

En stor del af omsætningen kommer stadig fra cigaretter og sodavand. Men 7-Eleven vil gerne sælge mere grønt, sundt og klimavenligt, når de har kunderne indenfor.

7-Eleven har været blandt hovedsponsorerne for Copenhagen Pride i ti år. Det skaber stolthed blandt medarbejderne. PR-foto.

Scenen skifter hurtigt, da jeg går ind af døren i den bunkeragtige betonbygning. Jeg har parkeret cyklen ved den ret så slidte og delvist afspærrede omfartsvej i Buddinge, et af de mindre prestigiøse postnumre i området nord for København. Men da jeg først er kommet indenfor bliver jeg budt velkommen i et mødelokale med et indbydende bord af croissanter, grovboller med ost, juice og kaffe.

Jeg er taget på besøg hos hovedkontoret for den danske del af Reitan Convenience. Det er et datterselskab af den norske Reitan-gruppe, selskabet bag Rema 1000. Reitan Convenience driver 7-Eleven butikkerne i tre baltiske lande og fire nordiske lande, heriblandt Danmark.

Morgenbrødet og juicen er dog ikke kun sat på bordet for at tage godt imod mig. Det er også en udstilling af noget af det, som 7-Eleven er stolte af, når vi snakker bæredygtighed og samfundsansvar.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: