Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Fem ting vi lærte af Københavns første grønne karriere- og jobmesse

Overrask og udfordr os, ekkoede det fra mindre spillere og store kanoner som Rambøll, Sweco og Cowi, da Sustainable Change Makers inviterede til den første grønne karriere- og jobmesse. Match making, uformelle samtaler og debatter åbnede her nye døre for både jobsøgende og virksomheder.

Der var fuldt hus, da Sustainable Change Makers inviterede til Københavns første grønne karriere- og jobmesse i Industriens Hus. Foto: Ghita Nidam Møller.

Man når knap at løfte blikket, før man må gengælde et bredt smil og stikke labben frem. Industriens Hus har nemlig fyldt stueetagen til bristepunktet med nysgerrige og netværksåbne arbejdsmyrer.

Sustainable Change Makers har nemlig inviteret bredt til Københavns første grønne karriere- og jobmesse. Og det bliver nok ikke den sidste. I hvert fald ikke, hvis man spørger dagens deltagere.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: