Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Torben Möger Pedersen stopper som topchef i PensionDanmark

PensionDanmark er blandt de danske virksomheder med den klareste ESG-profil. Nu skal pensionselskabet med over 800.000 medlemmer finde en ny adm. direktør.

Torben Möger Pedersen var første ansatte i PensionDanmark for omkring 30 år siden. 1. oktober forlader han selskabet. Foto: Ursula Bach/PensionDanmark

De kommende måneder skal der findes en ny topchef for en af de danske virksomheder, som har haft en særdeles markant ESG-profil gennem adskillige år.

PensionDanmark fortæller i en pressemeddelelse, at Torben Möger Pedersen træder tilbage som administrerende direktør med virkning fra 1. oktober 2023.

-Torben har gennem tre årtier gjort en utrættelig og afgørende indsats for PensionDanmark. Vi har regelmæssigt drøftet den langsigtede strategi for selskabet, og henset til Torbens ønske om en bestyrelseskarriere er vi enige om, at timingen nu er den rette til, at en ny direktør tager over, siger Lars Sandahl Sørensen, bestyrelsesformand for PensionDanmark og administrerende direktør i DI.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: