Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Topchef trapper ud af PensionDanmark med international ærespris

Torben Möger Pedersens arbejde med innovative og certificerede ejendomsinvesteringer er blevet belønnet af IPE Real Estate Global Awards. De har overrakt ham prisen for “enestående industribidrag.”

Torben Möger vinder international ærespris for hans engagement i udviklingen af ejendomme som et af flere nye investeringsområder for pensionsbranchen. Foto: PensionDanmark.

Torben Möger Pedersen er administrerende direktør i PensionDanmark og har været med siden pensionsselskabets stiftelse for mere end tre årtier siden. Nu bliver han belønnet for de resultater, han har skabt gennem sin årelange karriere i selskabet.

IPE Real Estate Global Awards overrækker ham platformens pris for enestående bidrag til industrien. De fremhæver særligt hans engagement i udviklingen af ejendomme som et af flere nye investeringsområder for pensionsbranchen.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: