Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Nyt forskningscenter skal komme energibranchen til undsætning

Aarhus Universitet opretter et nyt forskningscenter for energi-, miljø- og klimapolitik. Med donationer i ryggen fra industrien skal centret bidrage til grøn omstilling.

Institut for Økonomi på Aarhus BSS ved Aarhus Universitet etablerer et nyt forskningscenter, der skal forske i energi- og klimapolitik. Foto: Lars Kruse / AU Foto

Energimarkederne spiller en afgørende rolle i forbindelse med den grønne omstilling. Men et stærkt marked, kræver forskning.

Derfor opretter Institut for Økonomi på Aarhus BSS ved Aarhus Universitet et nyt forskningscenter, der skal forske i energi-, miljø- og klimapolitik. Centret vil fokusere på at skabe ny og essentiel indsigt i dynamikken bag energimarkederne og undersøge veje til at accelerere udviklingen af mere klimavenlige energisystemer.

Det oplyser Aarhus Universitet i en pressemeddelelse

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: