Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Novafos-direktør bliver formand for Danva

Carsten Nystrup, administrerende direktør for Novafos, tiltræder som formand for Danva. Han skal fortsætte brancheorganisationens indsats for drikkevand, spildevand, klimatilpasning og den grønne omstilling.

Carsten Nystrup bliver ny formand for Danva. Foto: PR.

Carsten Nystrup skal overtage tøjlerne som formand i Danva fra Lasse Frimand Jensen, der skal være borgmester i Aalborg Kommune.

Carsten Nystrup har indtil nu været næstformand i vandsektorens brancheorganisation, og han skal ifølge vedtægterne være formand indtil næste generalforsamling, hvor medlemmerne så skal vælge ny formand. Det oplyser Danva. 

Carsten Nystrup skal i sin kommende formandspost være med til at sikre rent drikkevand til danskerne og håndtere spildevandet på en måde, som ikke påvirker miljøet. Han understreger, at det er vigtigt, at samfundet de kommende år bliver indrettet til de nye vejrfænomener, som følger med klimaforandringerne. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: