Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Førende miljøvirksomhed sætter ny direktør i det cirkulære førersæde i bygge- og anlægsbranchen

RGS Nordic er den bæredygtige samvittighed med behandling af en tredjedel af alt affald fra bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Miljøvirksomheden udnævner nu en ny direktør til at styrke den cirkulære dagsorden.

Nicolai Søegaard træder det sidste trin op ad karrierestigen i RGS Nordic og går dermed fra sin post som Chief Financial Officer til direktør. Foto: RGS Nordic

Byggeaffald, spildevand, jord, beton. Bygge- og anlægsbranchen sætter fundamentet for togturen gennem landet, danner de isolerede rammer om vores sagte snorken og tager ansvaret for vores affald og industrielle spildevand. Og det kan gøres med fokus på bæredygtighed.

En af de førende miljøvirksomheder på området er RGS Nordic. Her er cirkulær tankegang afsættet for arbejdet med affaldssortering, rensning og genanvendelse i hele værdikæden i bygge- og anlægssektoren.

Det kræver en stærk leder at realisere uden en labyrint af ledelseslag. Derfor har RGS Nordic finkæmmet sine egne rækker for at finde den rette kandidat til at overtage roret. Valget er faldet på Nicolai Søegaard, som siden juli 2021 har været Chief Financial Officer i virksomheden, oplyser miljøvirksomheden.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: