Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Klimarådet holder fast i sin formand og sætter jagten ind på nye ekspertmedlemmer

Professor og dekan ved Syddansk Universitet Peter Møllgaard er genudpeget som formand for Klimarådet. Tre medlemmer bliver ved hans side, mens tre andre takker af og vier plads til nye i 2023.

Klimarådet genudpeger formand Peter Møllgaard til at lede ekspertorganets rådgivning om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde. Foto: Klimarådet.

Klimakampen buldrer derud og har cementeret sig på den politiske orden. Det kræver en kontinuerlig fastholdelse af specialiseret rådgivning og faglig ekspertise fra forskerverden.

Med andre ord har regeringens uafhængige ekspertorgan Klimarådet kickstartet sin rekruttering af rådets formand, to næstformænd og seks medlemmer. Det oplyser Klimarådet.

Rådet har først og fremmest sikret rådets top og enstemmigt genudpeget professor og dekan ved Syddansk Universitet Peter Møllgaard som formand. Han holder dermed fast i førerrollen frem til december 2026.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: